Fotograf: Bildbyrån (montage)

Uppsala Basket rekryterar klubbdirektör

Uppsala Basket stärker organisationen inför kommande säsong och anställer Johan Immelgård som klubbdirektör.

– Vi är väldigt glada över att knyta Johan till oss som klubbdirektör. Han är en person som kan föreningen, har ett enormt driv och mycket ideér på hur vi kan utveckla klubben framåt. Vi måste bli mer professionella i allt vi gör och föregående säsong genomfördes med alldeles för liten organisation då vi behövde spara pengar. Nu tar vi nästa steg genom den här tillsättningen vilket är ett viktigt steg för att locka fler företag som vill vara med på vår resa med det nya Uppsala Basket, säger Uppsalas ordförande Daniel Fixelius.

Johan Immelgård:
– När jag fick frågan om att bli klubbdirektör i Uppsala Basket så tvekade jag inte en sekund. Det är en stor ära att få representera den här klubben som ligger mig varmt om hjärtat.
– Jag tar med mig min erfarenhet som hotelldirektör samt entreprenör där kundupplevelsen ska vara i fokus både för våra företag som är med på vår resa framåt, men även för publiken som ska ha en kul kväll tillsammans med oss. Jag kan klubben väl då jag tidigare har suttit i styrelsen samt varit ansvarig för företagsnätverket både i Uppsala Basket, men de senaste tre åren som ansvarig för nätverket i Sirius Fotboll. Jag ser verkligen fram emot att utveckla klubben tillsammans med övriga i organisationen och styrelsen.

Dela inlägget