Fotograf: Andreas L Eriksson / Bildbyrån

Spännande allround-spelare signar med Nässjö

Nässjö Basket fortsätter plocka in spelare inför kommande säsong. Kevin Coronel, 26, är klubbens senaste nyförvärv.

Coronel ansluter från portugisiska Electrico där han i fjol snittade 12.5 poäng och 7.3 returer per match.
– Det är en ära för mig att bli en del av Nässjö Basket. Jag ska göra mitt bästa både på och utanför planen för att klubben ska nå sina mål, säger 26-åringen till klubbens hemsida.

Nässjö-tränaren Jordi Juste:
– Hans mångsidighet på banan imponerar på mig. Han kommer bidra med hög intensitet och högt tempo tack vare hans hårda arbete och villighet att förbättra sig varje dag.

***
Nässjö har i dagsläget nio spelare under kontrakt och kanske kan spanjoren Guillem Sabatés vara nästa nyförvärv. Klart är i alla fall att Sabatés ska provspela för Nässjö i tre veckor.
– Guillem har tidigare fokuserat mycket på sina studier men känner sig nu redo att satsa på sin basketkarriär. Vi vill ge honom chansen att testa sig själv i lugn och ro i en professionell miljö. Vi hoppas att han ska göra bra ifrån sig så att vi kan skriva ett avtal med honom säsongen ut, säger Jordi Juste.

Guillem Sabatés:
– Jag är tacksam över att Nässjö och coach Jordi ger mig chansen här i Nässjö. Mitt mål med de här veckorna är att imponera på klubben och ta en plats i truppen.

SILLY SEASON 2018/19: Så är läget i ditt lag – just nu!

Dela inlägget