Fotograf: Montage

Här är Prostrans ersättare i Jämtland

Jämtland Basket har hittat Toni Prostrans ersättare – den 24-årige guarden Teyvon Myers.
– Teyvon är en explosiv och atletisk scorer, säger Jämtlands tränare Torbjörn Gehrke.

Jämtland Basket har under sommaren varit på jakt efter pointguarden Toni Prostrans ersättare, och idag (tisdag) vid lunchtid gick klubben ut med vem ersättaren blir. Och det blir ingen renodlad pointguard som ersätter, utan en spelare som kan spela på flera positioner.
– Teyvon är en explosiv och atletisk scorer som kommer att kunna spela två till tre positioner i SBL. En aggressiv försvarare med en enorm 1-1 kapacitet i anfallsspelet. Att vi väljer en comboguard gör nu att främst Adam Rönnqvist med Teyvon och Gustav Hansson kommer att dela på pointguardsysslan stora delar av matcherna. Vi ser självfallet detta som väldigt spännande eftersom Adam flyttade till oss för att få en ny utmaning, och nu kan både Adam och flera spelare få spela på sina både naturliga och internationellt förväntade positioner, säger Torbjörn Gehrke till Jämtlands hemsida.

24-årige Myers mäter 188 centimeter och kommer närmast från en säsong på Cypern där han spelade för Enosis och snittade nästan 19 poäng, fem returer och drygt fyra assist per match. Innan dess tillbringade han sin collegetid på West Virgina.

SILLY SEASON 2018/19: Så är läget i ditt lag – just nu!

Dela inlägget