Fotograf: Örjan Lännbrink

Lindkvist förlänger med Köping

Köping Stars meddelar idag att Sebastian Lindkvist, 24, har skrivit på ett nytt kontrakt.

Sebastian ”Sebbe” Lindkvist har representerat Köping på alla nivåer. Allt från ungdomsbasket till division 2 och nu hela vägen upp till högsta ligan SBL. 24-årige Lindkvist snittade tre poäng och två returer på drygt tio minuter per match i Superettan under förra säsongen. Men ”Sebbe” är en spelare som gör mycket som inte kommer med i statistikkolumnerna. Den 203 centimeter långe forwarden/centern beskrivs som en bra passningsspelare som har en bra blick för spelet, ett bra halvdistansskott och inte är rädd att ta plats under korgarna.

Han är vidare en spelare som alltid kommer till matcher och träningar, ger hundra procent och alltid krigar – en spelare som med andra ord har ett stort hjärta för sin moderklubb.
– Det känns naturligt att Sebbe fortsätter sin resa med oss. Sebastian har utvecklats mycket de senaste åren och då framförallt sitt spel längre ut från korgen. Förutom basketspelaren Sebastian får vi en riktigt bra människa som kombinerat studier och nu arbete med sin idrott. Han är ett riktigt bra föredöme för alla unga barn och ungdomar som vill satsa på sin idrott, säger Köpings tränare Panagiotis Nikolaidis.

SILLY SEASON 2018/19: Så är läget i ditt lag – just nu!

Dela inlägget