Fotograf: Jörgen Jarnberger / Bildbyrån

Inför: Borås Basket-Umeå BSKT

I kväll är Omar ”The Wizard” Krayem tillbaka i Boråshallen med sitt sjundeplacerade Umeå BSKT. Detta då man gästar Nimrod Hilliard och serieledande Borås Basket. Här är senaste nytt!

🔥 Borås Basket – Umeå BSKT 🔥
📺 SBLPlay.se
🇸🇪 SBL (herr)
📆 Tisdag 6 november, kl 19.04
🌍 Boråshallen, Borås
💻 Livestatistik

Kvällen har på förhand de nödvändiga ingredienserna för att kunna koka ihop stor basketunderhållning. I säsongens femte avsnitt av Borås webb tv-program ”The Fredder Show” får du allt du behöver inför matchen.

Så här säger Umeå-tränaren Jesper Gustavsson till VK:s basketblogg inför kvällens fajt:
– Tätt mellan matcherna, pang direkt och vi måste tillbaka från insatsen mot Södertälje (söndag kväll). Då gjorde vi en del bra grejer, men också dåliga grejer. Viktigast är fortfarande jobbet för att alla ska hitta sina roller
 

LÄGET I LAGEN:❓
Borås saknar Brian Fitzpatrick som är handskadad.

Umeå kommer till spel utan DeAndre Mathieu som åkt till USA för begravning av en nära anhörig. Dessutom fick Daniel Eliasson en smäll i huvudet senast mot Södertälje och han är ett frågetecken i kväll.

LÄS MER: 📒
Borås hemsida inför matchen
Umeås hemsida inför matchen

Dela inlägget