Fotograf: Bildbyrån (montage)

Inför: Norrköping Dolphins-Nässjö Basket

Fyra matcher spelas i SBL under tisdagen. I Norrköping tar hemmalaget Dolphins emot Nässjö Basket. Här är senaste nytt inför matchen!

🔥 Norrköping Dolphins – Nässjö Basket 🔥
📺 SBLPlay.se
🇸🇪 SBL (herr)
📆 Tisdag 6 november, kl 19.04
🌍 Stadium Arena, Norrköping
💻 Livestatistik

Dags för Nässjö att åter gästa Stadium Arena där man för två veckor sedan förlorade mot ett revanschsuget Norrköping, som ju förlorade ligaprologen nere i Nässjö Sporthall. Efter förlusten mot BC Luleå i sin premiär vann Nässjö tre raka matcher och visade att man är ett riktigt bra lag när allt stämmer, men man har sedan dess förlorat fem raka matcher. Frågan är hur Norrköping ska klara av att prestera i sin fjärde match på elva dagar då man möter ett Nässjö som haft tid för rehab och träning i en hel vecka.

Så här säger Norrköpings tränare Adnan Chuk inför matchen i kväll:
– Efter den långa bortaturnèn med tre tuffa matcher så kommer vi äntligen hem till vår borg Stadium Arena. Matchen mot Nässjö Basket blir den fjärde inom loppet av elva dagar. Nässjö i sin tur har haft en hel vecka av förberedelser inför den här matchen. De har också hunnit med att spetsa till sin egen trupp med en mycket intressant spelare som heter Alexander Gorski som återvänder till Sverige efter fyra år på college. För oss gäller det att fortsätta spela med intensitet och aggressivitet. Som vanligt handlar det först och främst om försvarsspelet.

Text: Benny Lindblom (Norrköping Dolphins)
 

LÄGET I LAGEN:❓
Norrköping har samtliga spelare friska och krya och mönstrar samma manskap som senast i vinsten mot Köping.

Med Kristian Heder Ternell på skadelistan en lång tid framöver väljer Nässjö att kontraktera Alexander Gorski. Oklart dock om han finns med i kväll.

LÄS MER: 📒
Norrköpings hemsida inför matchen
Nässjös hemsida inför matchen

Dela inlägget