Fotograf: Kenta Jönsson / Bildbyrån

Landslagsspelare ersätter Magarity

För några veckor sedan stod det klart att William Magarity lämnar Södertälje Kings. Nu har klubben hittat hans ersättare i Adam Ramstedt.

– Det har varit många turer med en handfull spelare och när vi nästan uttömt alla möjligheter så dyker chansen att värva tillbaka Adam Ramstedt upp. Förhandlingarna har varit intensiva de senaste dagarna, men nu är det klart, säger Södertäljes klubbdirektör Robert Andersson.

Supertalangen från Södertälje har kommit överens med sin ungerska klubb om att bryta kontraktet som undertecknades i somras.
– Känns riktigt härligt, säger Ramstedt om att kunna återvända till Södertälje.

Han hoppas kunna ansluta till laget redan inom någon dag.
– Vi i coachstaben och alla i laget som krigat fantastiskt sedan William värvades ser fram emot att bli ett komplett lag igen. Att det blev Adam känns givetvis väldigt kul och en lyckträff för alla i klubben då han är en av våra egna spelare. Dessvärre har vi vår playmaker Eric Garcia på skadelistan ett par veckor till, men med Adam Ramstedt får vi en till spelare i rotationen som kommer lyfta oss och avlasta spelare som gått tunga minuter på flera positioner den senaste tiden, säger Södertäljes tränare Ludwig Degernäs.

SILLY SEASON 2018/19: Så är läget i ditt lag – just nu!

Dela inlägget