Fotograf: Bildbyrån (montage)

Inför: Nässjö Basket-Umeå BSKT

Viktiga poäng i jakten på en slutspelsplats står på spel när Nässjö Basket gästas av Umeå BSKT ikväll. Här är senaste nytt inför matchen!

🔥 Nässjö Basket – Umeå BSKT 🔥
📺 SBLPlay.se
🇸🇪 SBL (herr)
📆 Tisdag 22 januari, kl 19.04
🌍 Nässjö Sporthall, Nässjö
💻 Livestatistik

Det har blivit tradition att Nässjö Baskets trogna sponsorer går in och bjuder på inträdet till en ligamatch. När Umeå kommer på besök ikväll tisdag är det dags igen. Umeå har blivit något av en mardrömsmotståndare de senaste säsongerna för Nässjö. Föregående säsong vann Umeå alla fyra möten med Nässjö och denna säsong har Umeå vunnit båda matcherna.

Det har verkligen börjat hårdna till ovanför Uppsala som verkar vara fast förankrade i botten. En Nässjöseger skulle verkligen vara välkommen för att hålla de jagande lagen på hyffsat säkert avstånd.

Umeå har förstärkt med guarden Eric Gilchrese som var en stor del av Umeås framgångar föregående säsong.

I Nässjö finns förhoppningen att Marquis Jackson ska vara redo för spel igen trots att han fick lämna derbymatchen mot Wetterbygden på bår. Tomaz Fernandez gjorde comeback i derbyt och räknar med spel igen.
– Vi måste vara förberedda på att sakta ner Umeås uppspelsfas i anfall som börjar med DeAndre Mathieu och Eric Gilchrese, och även på att minska chanserna för enkla spel in till deras center André Nilsson, säger Nässjö-tränaren Jordi Juste.

Text: Nässjö Basket

LÄGET I LAGEN:❓
Nässjö har frågetecken för Marquis Jackson som utgick skadad mot Wetterbygden.

Umeå saknar Albin Frank (sjukdom) och skadade lagkaptenen Egal Saleman.

LÄS MER: 📒
Nässjös hemsida inför matchen
Umeås hemsida inför matchen

Dela inlägget