Fotograf: Montage

Komboguard förstärker Nässjö

Nässjö Basket fortsätter vara aktiva på spelarmarknaden inför kommande säsong. Idag blev det klart att 23-årige komboguarden Lucien Christofis ansluter.

Lucien Christofis kommer närmast från Loughborough Riders i den brittiska andraligan där han senaste säsongen snittade 13 poäng.
– Väldigt roligt att vi kontrakterat Lucien för kommande säsong. En spelare som vi fick tips om tidigt via bra kontakter borta i England. Det är en spelare som har en förmåga att få bollen i korgen. En riktigt bra skytt utifrån och med sin kvickhet kan han även ta bollen till ringen. Hans mentalitet är något vi verkligen fastnade för, en vilja att söka sig till lägen där han kan göra poäng, säger Nässjös tränare Joakim Källman.

SILLY SEASON 2019/20: Så är läget i ditt lag – just nu!

Dela inlägget