Fotograf: Örjan Lännbrink / Köping Stars

Larsson förlänger med Köping

Nu är det påskrivet och klart. Niklas Larsson stannar i Köping Stars ytterligare en säsong.

Under onsdagen meddelade Köping att 25-årige Niklas Larsson och klubben kommit överens om ett nytt ett+ett års kontrakt.

Larsson har en utmärkt säsong i SBL bakom sig med bland annat ett snitt på nästan 14 poäng per match. Han spelade i snitt 32 minuter per match och startade i samtliga sina 37 matcher den gångna säsongen.
– Jag har känt Niklas länge och jag vet att han på ett utmärkt sätt personifierar det vi försöker bygga i Stars. Han är en ambitiös, seriös och professionell spelare som står för starka värderingar både på och utanför planen. Niklas är en utmärkt spelare och stigande stjärna i SBL och vi vet att han uppskattas mycket av Stars fans. Nu när Niklas har valt att bosätta sig i Köping med sin blivande fru Evelina så hoppas jag att vi kan hitta former för ett längre samarbete, säger Köpings sportchef Christer Sjögren.

Tränare Panagiotis ”Giotti” Nikolaidis:
– Niklas är utan tvekan en av våra nyckelspelare och det känns jättekul att vi har kommit överens. Han kommer att ha en stor roll hos oss kommande säsong och han är väldigt viktig för oss med sin träningsetik och professionalism. Jag vill hjälpa Niklas att fortsätta utvecklas och hoppas att han får en chans i landslaget framöver.

SILLY SEASON 2019/20: Så är läget i ditt lag – just nu!

Dela inlägget