Fotograf: Montage

Stjärnan klar för mästarna: ”Kommer inte bli svårt att få till highlights”

Södertälje Kings vann dragkampen om guarden Charles Callison, 24. Efter viss betänketid väljer alltså amerikanen Södertälje för sitt nästa steg i karriären.

24-åringen spelade förra säsongen i danska ligatvåan Horsens där Södertälje Kings tidigare hittat guldlirare som Skyler Bowlin och Darko Jukic. Säsongen 18-19 ledde Callison Horsens till final mot suveränerna Bakken Bears med statistiken 16 poäng, fyra assist och två steals per match.
– Mycket glädjande att vår klubb är ett starkt och attraktivt för en spelare av Callisons kaliber. Han har spetsegenskaper i sin kvickhet, spänst, kreativitet och defensiva pannben som både tilttalar min filosofi men som förhoppningsvis även friar lite till våra Södertäljefans. Med Callison, Ingram och Adams kommer det inte bli svårt att få till highlightsen från matcherna. Om det vinner mästerskap återstår att se men det är mitt jobb att få till, säger Södertäljes tränare Ludwig Degernäs.

De regerande mästarna har nu klart med sex spelare inför kommande säsong.

Dela inlägget