Fotograf: Montage

Nässjö värvar från Danmark

Nässjö Basket har skrivit kontrakt med den danske landslagsspelaren Mathias Bak Christensen.

Nässjö som gick till kvartsfinal i fjol, ser ut att ha något riktigt bra på gång till den kommande säsongen. Under onsdagseftermiddagen stod det klart att laget skrivit kontrakt med Mathias Bak Christensen, 24. Bak Christensen är uttagen i danska bruttolandslaget och får förhoppningsvis en plats i det slutliga danska landslaget.

I och med 24-åringens intåg i laget så innebär det att Nässjö är klara med värvningar för herrlaget för säsongen 2019/20.
– Vi är mycket nöjda över att Mathias väljer att komma till oss kommande säsong. Det är en spelare som vi följt ett tag i den danska ligan. Han är en bra skytt utifrån på position fyra (forward). Han har en tuffhet i sitt spel som kommer vara väldigt värdefullt för oss, framförallt på returtagnings situationer. Mathias är sugen på en ny utmaning och utveckla sitt spel till nästa nivå och både vi och han själv tycker att Nässjö är den perfekta sitsen för honom, säger Nässjös tränare Joakim Källman till klubbens hemsida.

SILLY SEASON 2019/20: Så är läget i ditt lag – just nu!

Dela inlägget