Fotograf:

Djurgården värvar från NBA:s Summer League

Djurgården Basket har kontrakterat den 24-åriga amerikanske forwarden Lyle Hexom som senast deltog i NBA Summer League med Memphis Grizzlies som vann sommarens mästerskap.

Innan dess spelade den 203 centimeter långa forwarden på Peru State College där han togs ut till ”First team NAIA D1 All American”(All Star laget) och ”Heart of America Conference Player of the Year” (årets spelare) efter att ha snittat 21 poäng och 10 returer per match.
– Det glädjer mig att vi har signat en spelare som har en mångsidig talang. Utöver att kunna prestera själv har han förmågan att göra andra spelare bättre. Han kommer passa in i Djurgården Baskets spelstil, säger Djurgårdens tränare Charles Barton.

SILLY SEASON 2019/20: Så är läget i ditt lag – just nu!

Dela inlägget