Fotograf:

Umeå fortsätter lagbygget inför stundande säsong

Femte pusselbiten är på plats för Umeå BSKT och det är i form av den 198 centimeter långa guarden Rashard Odomes.

De fyra senaste säsongerna har 22-årige Rashard Odomes spelat collegebasket för Oklahoma Sooners. Under säsongen 2018/2019 snittade han drygt 17 minuter och sju poäng på 34 spelade matcher. Under alla fyra säsongerna har Odomes varit en stabil och tillförlitlig spelare.
– Det känns bra att vara en del av den här organisationen. Jag ser fram emot att få komma ut och arbeta hårt för laget och jag förväntar mig att vinna så många matcher som möjligt den kommande säsongen. Jag känner att det här laget är fullt av personer som älskar att tävla, dessutom har vi en coach som kommer att få oss i rätt riktning, säger Odomes.

Umeå-tränaren Jesper Gustavssons ord om den efterlängtade signeringen:
– Vi har jobbat länge för att få klart med Rashard och jag tror att både han och jag är lika taggade på att börja säsongen snart. Rashard har en otrolig fysik och täcker defensivt det mesta på en basketplan. Han är en väldigt mångsidig och framförallt tuff spelare som inte är rädd för grovgörat.

SILLY SEASON 2019/20: Så är läget i ditt lag – just nu!

Text: Emma Järvholm (Umeå BSKT)

Dela inlägget