Fotograf:

Landslagsspelare till Djurgården

Djurgården Basket fortsätter rusta för sin debutsäsong i SBL. Senast in i laget är den 24-årige guarden Bryan Alberts som har meriter från det holländska landslaget.

Bryan Alberts är klar för Djurgården Basket. Den amerikansk-holländska – och 196 centimeter långe allround-guarden kan spela på många positioner och representerar Hollands landslag. 24-åringen kommer från spel i den amerikanska collegebasketen där han spelat på topprankade Gonzaga och nu senast på Long Beach State där han snittade 10,5 poäng och 2,5 returer per match.
– Han är en mångsidig spelare på positionerna 1, 2 och 3. Han är unik på det sättet att han är en rookie med internationell erfarenhet eftersom han spelar för det holländska landslaget, säger Djurgårdens tränare Charles Barton om nyförvärvet.

Därmed har SBL-nykomlingen nu tio spelare med kontrakt över den kommande säsongen.

Text: Djurgården Basket

Dela inlägget