Fotograf: Daniel Nestor / Bildbyrån

Wazzi tillbaka i Nässjö

Karim Wazzi drar på sig det gröna linnet ytterligare en säsong och gör comeback i Nässjö Basket efter en säsongs frånvaro.

Nässjö Basket är mycket glada för detta då vi får ett djup i spelarbredd och kvalitet på träningar/matcher med Karims ledaregenskaper. Dessutom har Karim stor och lång erfarenhet av SBL. Något Nässjö Basket behöver med detta relativt unga lag.
– Det ska bli kul att få dra på sig Nässjö-linnet igen efter ett sabbatsår. Vi har ett spännande lag på pappret och att få vara med på den här resan igen känns fantastiskt.
Jag vet att många tycker jag bidrar med energi och glädje men jag vill att ni ska veta att jag fortfarande har mycket kvar att ge på basketplanen också, säger Wazzi.

Joakim Källman, tränare i Nässjö:
– Väldigt roligt att Karim är tillbaka i det grön/vita linnet igen. Han bidrar med väldigt mycket erfarenhet och enormt stort hjärta. Vi får in en spelare som är en playmaker med koll på spelet. Han är duktig på att sätta upp sina medspelare och står för passningar som inte många andra i SBL ser. Jag värdesätter också Karims ledaregenskaper enormt mycket. Jag vet att han kommer hjälpa våra unga spelare väldigt mycket både på och utanför planen.

SILLY SEASON 2019/20: Så är läget i ditt lag – just nu!

Text: Nässjö Basket

Dela inlägget