Fotograf:

Djurgården värvar från Luleå

Ville Larsson från Luleå är klar för Djurgården Basket. Den 189 centimeter långe guarden började spela i Gammelstad Basket och gick sedan på Riksbasketgymnasiet i Luleå innan det blev spel i SBL med BC Luleå förra säsongen. 20-åringen har spelat totalt 28 ungdomslandskamper.

– Vi är glada över att Ville Larsson har valt att spela för Djurgården Basket. Han är en ung talangfull guard med erfarenhet från landslagsprogrammet och kommer från ett av Sveriges bästa program, BC Luleå, säger Djurgårdens tränare Charles Barton till klubbens hemsida.

Ville Larsson:
– Det kommer bli väldigt roligt att ta nästa steg i karriären och spela med Djurgården den här säsongen. Jag ser fram emot att utvecklas ytterligare som basketspelare samt att få träna och spela med det här laget.

Dela inlägget