Fotograf: Bildbyrån (montage)

Inför: Djurgården Basket-Nässjö Basket

Mycket viktiga poäng står på spel i Brännkyrkahallen under tisdagskvällen när nykomlingen Djurgården Basket gästas av Nässjö Basket. Här är senaste nytt!

🔥 Djurgården Basket – Nässjö Basket 🔥
📺 SBL Play
🇸🇪 Svenska Basketligan, SBL
📆 Tisdag 5 november, kl 19.04
🌍 Brännkyrkahallen, Stockholm
💻 Livestatistik

Det är två lag som ligger prekärt till i tabellen som ställs mot varandra ikväll. På ena sidan ett Nässjö som endast har vunnit en match så här långt. Sägas ska dock att laget varit mycket nära i de allra flesta matcherna och verkligen inte haft marginalerna med sig när det ska avgöras.

Nässjös senaste match spelades förra måndagen mot Wetterbygden Stars, en match som gick till förlängning, och där Wetterbygden till slut drog det längsta strået och vann med 109-104. Positivt för Nässjö i den matchen var att Felix Terins gjorde säsongsdebut efter sin segdragna skada.

Djurgården å sin sida föll pladask i fredagens TV-match borta mot BC Luleå. Luleå kom ut rejält aggressiva och gav aldrig Djurgården en chans. Segersiffrorna blev till slut förkrossande 111-75 till Luleå. Nu väntar dock hemmaplan för SBL-nykomlingen vars bägge segrar så här långt kommit just på hemmaplan. Helt klart är det en mycket viktig match för bägge lagen som vill ta sig uppåt i tabellen.

LÄGET I LAGEN:❓
Djurgården tvingades spela utan sin stora stjärna Derrick Wilson mot Luleå i fredags. Han är redo för spel ikväll.

Nässjö har inga skador eller sjukdomar i truppen. Notera att Felix Terins gjorde säsongsdebut senast.

LÄS MER: 📒
Djurgårdens hemsida inför matchen
Nässjös hemsida inför matchen

Dela inlägget