Fotograf: Bildbyrån (montage)

Inför: Djurgården Basket-Södertälje Kings

Djurgården Basket får under fredagskvällen celebert besök då de regerande mästarna Södertälje Kings kommer och gästar. Här är senaste nytt inför matchen!

🏀 DJURGÅRDEN BASKET 🆚 SÖDERTÄLJE KINGS 🏀
📺 SBL Play
🇸🇪 Svenska Basketligan, SBL
📆 Fredag 15 november, kl 19.04
🌍 Brännkyrkahallen, Stockholm
💻 Livestatistik

Södertälje spelar ikväll sin tredje match den här veckan. Efter seger borta mot Köping i måndags (76-68) var det under onsdagen dags för bortamatch mot rumänska Cluj i FIBA Europe Cup. Södertälje stod upp bra men fick till slut ändå se sig besegrade med 85-74.

Ikväll reser Södertälje ett par mil norrut för match mot SBL-nykomlingen Djurgården i Brännkyrkahallen. Ett Djurgården som för tillfället är jumbo i SBL med endast två segrar på nio matcher. Senast föll stockholmarna borta mot Borås med klara 108-80. Sägas ska dock att Djurgården är klart bättre på hemmaplan där också de bägge segrarna kommit. Återstår att se ifall man klarar av att ta en fin skalp genom att fälla de regerande mästarna?

LÄGET I LAGEN:❓
Djurgården har haft en hel del problem med skador, bland annat på Yannick Anzuluni.

Södertälje kommer fortsatt till spel utan Dino Pita.

LÄS MER: 📒
Djurgårdens hemsida inför matchen
Södertäljes hemsida inför matchen

Dela inlägget