Gå till vanliga hemsidan

Måndag 23 Apr 2012 10:49

Team Of The Week #12

Det har åter blivit dags för "Team Of The Week". Varje vecka utser vi veckans bästa lag i Basketligan herr- och dam, ett lag från vardera serie.

Det vi bedömer är spelarnas insatser under den föregående veckan fram till och med dagen för utmärkelsen. Laget kommer alltid att bestå av två guards, två forwards och en center. Varsågoda, här kommer "Veckans lag".

Basketligan herr:

Andrew Mitchell (G), Norrköping
Inledde finalserien med två svaga insatser och en ful incident i fredags. Men var tillbaka på allvar i söndagens tredje match med 30 poäng, varav 13/13 satta straffkast. En matchvinnare av stor rang när han är på det humöret.

Johnell Smith (G), Södertälje
Missade första matchen, ingen bra insats i fredags, men tillbaka i "okej" form i söndags. Spelade 27 minuter och gjorde 21 poäng innan smärtan blev för stor. Det råder ingen tvekan om att Johnell är, om inte ligans bästa spelare, i alla fall topp tre. Går inte stoppa när han väl bestämt sig.

Mantas Griskenas (F), Södertälje
Jobbat i det dolda hittills under finalserien. Smyger med, är alltid på rätt plats och levererar bra siffror. 12 poäng och 8 returer i Södertäljes seger i fredags, 12+7 under söndagen.

Martin Ringström (F), Norrköping
Otroligt nyttig för sitt Norrköping, både offensivt och defensivt, främst defensivt. Jobbar kopiöst över hela planen och har växt ju längre säsongen pågått. Gjort tre stabila insatser i de första finalmatcherna med 11, 11 och 7 poäng.

Kenneth Simms (C), Södertälje
Hade svårt i första finalmatchen i Norrköping med endast 2 poäng och 6 returer. Riktigt bra i matchen i Södertälje där han dominerade stort inside, totalt 19+12. Gjorde även en "double-double" i söndagens tredje finalmatch (12+10).

Inget lag i Basketligan dam denna vecka. Detta då inga matcher återstår att spela.

Skriv en kommentar