Gå till vanliga hemsidan
Foto: Andreas Jonsson Planck, Pic-Agency.com
Superskytten Jakob Sigurdarson öppnar för en fortsättning i Sundsvall Dragons.

Fredag 11 Maj 2012 13:49

Sigurdarson: "Vi kommer gärna tillbaka"

För några veckor sedan gick Sundsvall Dragons kontrakt med den isländske guarden Jakob Sigurdarson ut. Sigurdarson ville då undersöka möjligheten att spela utomlands. Nu öppnar han för en fortsättning i Dragons.

– Jag och familjen är öppna för att komma tillbaka till Sundsvall. Fredrik (Åhnstrand, sportchef) och klubben vet om det. Jag har sagt vad jag skulle behöva för att skriva på och väntar på att höra från dem. Just nu väntar jag på att få höra vad de kan göra, säger Sigurdarson till Dagbladet.

Familjen trivs mycket bra i Sundsvall och med rätt anbud kan det bli tal om att skriva på ett långtidskontrakt.
– Vi har varit där i tre år så det är klart att vi gillar det. Vi trivs bra och har ingenting emot att komma tillbaka. Sundsvall skulle kunna bli mer av ett hem för oss, en plats där vi stannar hela året och vi kan tänka oss att stanna där en längre tid, säger Sigurdarson.

När vill du ta ett beslut?
– Någon deadline har jag inte utan jag väntar för att se vad som är det bästa alternativet för mig och för min familj. Det kan vara vart som helst, och det kan vara i Sundsvall.

Jakob Siguardarson har spelat tre säsonger i Dragons och har hela tiden varit en av lagets nyckelspelare. Den gångna säsongen snittade han 19.2 poäng.

Skriv en kommentar