Fotograf: Bildbyrån (montage)

Inför: Nässjö Basket-Jämtland Basket

Näst sista omgången i grundserien ska avslutas och Jämtland Basket reser till Nässjö för lagens fjärde möte i år. Matchen ser du direkt på Sportkanalen och C More – uppkast klockan 18:34!

🔥 Nässjö Basket – Jämtland Basket 🔥
📺 Sportkanalen & C More
🇸🇪 SBL
📆 Söndag 17 mars, kl 18.34
🌍 Nässjö Sporthall, Nässjö
💻 Livestatistik

I kväll söndag är det dags för den sista grundseriematchen för Nässjö Basket hemma i Sporthallen. Jämtland Basket kommer på besök och det är en match som saknar betydelse för lagens positioner i tabellen.

Jämtland är på femte plats och Nässjö på sjätte och inget av lagen kan komma varken uppåt eller neråt i tabellen.

Jämtland bör ändå ha en viss revanschlust då de fick en rejäl omgång av hemmalaget sist de möttes i Nässjö Sporthall. Då vann Nässjö med 26 poäng. Så stora siffror lär det inte bli i kväll. Jämtland har fått tillbaka Evariste Shonganya efter skada och man jobbar säkert på att han ska komma tillbaka i matchform.

Nässjö säkrade sjätteplatsen i tisdagens bortamatch mot Umeå BSKT och vill säkert göra en stark avslutning på hemmasäsongen samtidigt som man kanske inte vill gå för hårt på vissa spelare. Nässjö har sedan Borås Basket borta på tisdag när grundserien ska avslutas.

Text: Nässjö Basket

LÄGET I LAGEN:❓
Nässjös skadeläge fortsätter ljusna. Kofi Josephs var sjuk mot Umeå i tisdags men väntas spela idag.

Jämtland fick tillbaka viktige Evariste Shonganya efter skada senast. Han spelade elva minuter i segermatchen mot Köping i tisdags.

LÄS MER: 📒
Nässjös hemsida inför matchen
Jämtlands hemsida inför matchen

Dela inlägget