Fotograf: Bildbyrån (montage)

Klart med ny sportchef i Köping

Christer Sjögren med tidigare erfarenheter från Solna Vikings, Uppsala Basket och Sundsvall Dragons alla tre klubbar i Basketligan – kontrakteras för kommande säsong i Köping Stars.

Christer ”Chribba” Sjögren har massor av meriter och framgångar, bland annat 12 SM-finaler som sportchef med dam- och herrlag, 7 guld och 5 silver i Solna Vikings, landslagscoach för H17 och H15. Han har också bred erfarenhet av stora arrangemang, där han bland mycket annat har varit ansvarig för flera EM-kvalmatcher på Hovet.

”Chribba” startade sitt uppdrag som sportchef i Köping den 1 maj, och finns på plats i Köping från och med idag måndag.

”Köping Basket/Köping Stars har nyligen förstärkt sin organisation med en stärkt styrelse, nu förstärker vi organisation ytterligare i vår satsning på att långsiktigt bli en fortsatt framgångsrik klubb”, skriver klubben i ett pressmeddelande.

Dela inlägget