Fotograf: Suvad Mrkonjic / Bildbyrån

Årets stjärnskott stannar i Nässjö

Nässjö Basket har fått ett viktigt klartecken inför kommande säsong. Nu är det klart att den gångna säsongens stjärnskott i SBL, Felix Terins, har skrivit på ett nytt kontrakt.

– Först vill jag börja med att tacka Nässjö Basket för ytterligare en säsong och en till chans att få sätta på sig det gröna linnet. Jag är grymt taggad på att få komma tillbaka till ett fullsatt Nässjö Sporthall tillsammans med brinnande supportrar uppe på läktaren. Det är alltid kul att spela i en hemmahall med sådan atmosfär och bra organisation som Nässjös. Jag ser fram emot att fortsätta ta steg i min individuella utveckling med hjälp av energi och hårt arbete, säger Terins till Nässjös hemsida.

Joakim Källman, ny tränare i Nässjö Basket:
– Otroligt kul att årets stjärnskott har valt att förlänga sitt kontrakt med oss och vill fortsätta sin resa att utvecklas till en ännu bättre basketspelare. Felix är en spelare som jag känner väldigt väl sedan vår tid i Norrköping tillsammans. En kille som alltid har ett leende på läpparna och väldigt omtyckt av människor i hans omgivning. Felix främsta basketegenskaper är hans förmåga att skapa offensivt, både för sig själv och för sina medspelare. Han är fortfarande ung och väl medveten om att han behöver fortsätta jobba stenhårt för att utvecklas och fortsätta ta kliv i sin karriär.

21-årige Terins snittade 12.5 poäng på 39 matcher den gångna säsongen och utsågs till ”Årets stjärnskott” i SBL. Sedan tidigare har även centern Abdou Medjedoub förlängt sitt kontrakt med två år.

SILLY SEASON 2019/20: Så är läget i ditt lag – just nu!

Dela inlägget