Fotograf: Suvad Mrkonjic / Bildbyrån

Klart: Brändmark blir kvar i Köping

John Brändmark förra årets nyförvärv från Borås Basket stannar hos Köping Stars även över kommande säsong.

21-årige John Brändmark var en viktig del av förra årets Köpings-lag och klubben är mycket glada att han valt att skriva på ett nytt kontrakt.
– Kontinuitet är viktigt och vi tror att John har ett högre tak än vad han visade oss förra säsongen och vi har stora förhoppningar att han ska fortsätta att utvecklas och växa som den unga spelare han är, säger Köpings sportchef Christer Sjögren.

SILLY SEASON 2019/20: Så är läget i ditt lag – just nu!

Panagiotis Nikolaidis, tränare i Köping:
– John var en av våra absoluta bästa försvarare förra året och som växte offensivt under säsongen. Vi tror att John kan ta vid där han avslutade och utvecklas individuellt och ta nästa steg. En riktigt bra spelare och inte minst en ännu bättre människa vilket är väldigt viktigt i vårt lagbygge.

Så här säger Brändmark själv om kontraktsförlängningen:
– Det känns jättebra att ha skrivit på med Köping ett år till. Jag trivdes väldigt bra i klubben förra året och vill medverka till att vi kan ta ännu ett kliv framåt och ta mer vinster än vad vi gjorde förra året. Det ska bli en kul utmaning att se till att Köping Stars blir ett stabilt ligalag.

Dela inlägget