BASKETPLAY: Se Sundsvall Dragons-Borås Basket

Under fredagskvällen finns vi på plats i Sundsvall och sänder toppmötet mellan Sundsvall Dragons-Borås Basket – uppkast klockan 19.04!

Read more

Briljant insats ger chans till avancemang

Ett blygsamt antal på 652 personer hade kommit för att titta på matchen mellan Södertälje Kings och belgiska Telenet Oostende i FIBA Europe Cup i Täljehallen.

Read more

Borås knep tredje Europe Cup-segern

Borås Basket hade press på sig inför hemmamatchen mot Ece Bulls Kapfenberg på onsdagskvällen. Det blev en lite märklig match, till stor del utan tydliga trender.

Read more
 • Omar ”The Wizard” Krayem tror på sig själv och sitt Borås Basket inför hemmamatchen mot Kapfenberg från Österrike. Allt fokus är på den matchen. Nästa veckas match får vi ta när den kommer, tycker trollkarlen från Los Angeles.

 • Norrköping Dolphins låg under med så mycket som 16 poäng. Men efter en stark forcering kunde östgötarna vända och vinna mot BC Luleå, 92-88.

 • I lördags spelades något som skulle bli ”årets match” i Täljehallen. Tyvärr stod ett väldigt skickligt Spanien i vägen och målade svarta siffror på väggen. Men jag skriver inte den här artikeln för att klaga på spelet eller spelarna. Jag skriver den för att det var något annat som fick mig att tappa hakan.

 • dragons_boras

  BASKETPLAY: Se Sundsvall Dragons-Borås Basket

  Under fredagskvällen finns vi på plats i Sundsvall och sänder toppmötet mellan Sundsvall Dragons-Borås Basket – uppkast klockan 19.04! För första gången någonsin så kan du nu se alla..

 • 151001 Uppsalas Andreas Person och Södertäljes Mike Joseph under basketmatchen mellan Södertälje och Uppsala i Basketligan den 1 oktober 2015 i Södertälje.
Foto: LINNEA RHEBORG / BILDBYRÅN / Cop 189

  Briljant insats ger chans till avancemang

  Ett blygsamt antal på 652 personer hade kommit för att titta på matchen mellan Södertälje Kings och belgiska Telenet Oostende i FIBA Europe Cup i Täljehallen. Vad publiken kanske..

 • 151007 Borås Adam Darboe och Malbas Darion Rackley under basketmatchen i Basketligan mellan Borås och Malbas den 7 oktober 2015 i Borås.
Foto: Carl Sandin / BILDBYRÅN / kod CS / 57739

  Borås knep tredje Europe Cup-segern

  Borås Basket hade press på sig inför hemmamatchen mot Ece Bulls Kapfenberg på onsdagskvällen. Det blev en lite märklig match, till stor del utan tydliga trender. I början av..

 • 151007 Borås Omar Krayem under basketmatchen i Basketligan mellan Borås och Malbas den 7 oktober 2015 i Borås.
Foto: Carl Sandin / BILDBYRÅN / kod CS / 57739

  Europacupmatch hemma – chans att gå vidare

  Omar ”The Wizard” Krayem tror på sig själv och sitt Borås Basket inför hemmamatchen mot Kapfenberg från Österrike. Allt fokus är på den matchen. Nästa veckas match får vi..

 • 151006 Södertälje peppar varandra under en time-out under basketmatchen mellan Södertälje och Luleå i Basketligan den 6 oktober 2015 i Södertälje.
Foto: LINNEA RHEBORG / BILDBYRÅN / Cop 189

  ”Vi har bara hemmaplansfördel om hallen blir full”

  I kväll är det dags för returmötet mellan Södertälje Kings och Telenet Oostende i FIBA Europe Cup, den här gången i Täljehallen. Första matchen vann gruppettan Oostende med tre..

 • 151124 Norrköpings Joshua Hariston under basketmatchen i Basketligan mellan Norrköping och Luleå den 24 november 2015 i Norrköping.
Foto: Peter Holgersson / BILDBYRÅN / Cop 102

  Norrköping vände och vann – efter stort underläge

  Norrköping Dolphins låg under med så mycket som 16 poäng. Men efter en stark forcering kunde östgötarna vända och vinna mot BC Luleå, 92-88. Det bjöds på stor dramatik..

 • 151001 Södertäljes Aaron Anderson och Uppsalas Jonathan Person under basketmatchen mellan Södertälje och Uppsala i Basketligan den 1 oktober 2015 i Södertälje.
Foto: JOHANNA LUNDBERG / BILDBYRÅN / kod JL / 135457

  Kan Uppsala återfå momentum?

  I kväll är det Malbas som gästar Uppsala Basket. Det är lagens första möte den här säsongen, men det andra mötet är redan på fredag i Malmö. Därför blir..

 • 141007 Jämtlands tränare Torbjörn Gehrke under basketmatchen i Basketligan mellan Solna Vikings och Jämtland Basket den 7 oktober 2014 i Stockholm.
Foto: Joel Marklund / BILDBYRÅN / kod JM / 86834

  Örebro hemma och stödmatch för Jämtland

  En viktig stödmatch för Jämtland Basket inte bara för att vi har gratis inträde i denna matchen där sponsorer bjuder på åskådarnas entre till förmån och i samarbete med..

 • 140508 Fullsatt Stadium Arena under finalmatch sex i Basketligan mellan Norrköping och Södertälje den 08 maj 2014 i Norrköping.
Foto: PETER HOLGERSSON / BILDBYRÅN / Cop 102

  Norrköping borta i kväll

  BC Luleå hälsar på i Norrköping för match i Basketligan mot Norrköping Dolphins, en ny tuff och spännande utmaning för luleålaget. Matchen kan du se direkt på webben! Både..