Zekovic förlänger med Uppsala

Uppsala Basket har nu gjort klart med ytterligare en spelare inför kommande säsong. 22-årige Anes Zekovic har i dagarna skrivit på ett 1-årskontrakt.

Read more

Explosiv guard till Umeå

Umeå BSKT fortsätter presentera nya spelare. Senast i raden är en svensk hemvändare som närmast kommer från spel i Kanada.

Read more

EXTRA: Sverige vidare till höstens VM-kval

Sveriges herrlandslag är vidare till VM-kvalet som startar i november. Detta står klart efter att Sverige under onsdagskvällen besegrat Armenien på hemmaplan med 93-70.

Read more
 • Södertälje Kings har tecknat kontrakt med den amerikanske pointguarden Derrick Wilson. Derrick spelade förra säsongen i Danmark (SISU) och snittade dryga 12 poäng, 5 returer och 4 assist.

 • Ikväll kan Sverige säkra en plats till höstens VM-kval. Storseger mot Armenien samtidigt som Bosnien vinner i Slovakien och saken är klar. Här är senaste nytt!

 • Umeå BSKT har skrivit kontrakt med Nick Schlitzer, 24. En amerikansk skytt som gör sin tredje säsong som proffs, sin första säsong som EU-spelare efter att han fjol fick italienskt pass.

 • Zekovic förlänger med Uppsala

  Uppsala Basket har nu gjort klart med ytterligare en spelare inför kommande säsong. 22-årige Anes Zekovic har i dagarna skrivit på ett 1-årskontrakt. Zekovic som är född 1995 och..

 • Explosiv guard till Umeå

  Umeå BSKT fortsätter presentera nya spelare. Senast i raden är en svensk hemvändare som närmast kommer från spel i Kanada. Rami Ghanem är en 23-årig pointguard från Norsborg, söder..

 • EXTRA: Sverige vidare till höstens VM-kval

  Sveriges herrlandslag är vidare till VM-kvalet som startar i november. Detta står klart efter att Sverige under onsdagskvällen besegrat Armenien på hemmaplan med 93-70. 14 poäng eller mer. Det..

 • Ny pointguard klar för Södertälje

  Södertälje Kings har tecknat kontrakt med den amerikanske pointguarden Derrick Wilson. Derrick spelade förra säsongen i Danmark (SISU) och snittade dryga 12 poäng, 5 returer och 4 assist. Collegekarriären..

 • UPPKAST: Sverige ute efter revansch mot Armenien

  Ikväll kan Sverige säkra en plats till höstens VM-kval. Storseger mot Armenien samtidigt som Bosnien vinner i Slovakien och saken är klar. Här är senaste nytt! Vilka: 🇸🇪🇦🇲 Sverige–Armenien..

 • EU-spelare klar för Umeå

  Umeå BSKT har skrivit kontrakt med Nick Schlitzer, 24. En amerikansk skytt som gör sin tredje säsong som proffs, sin första säsong som EU-spelare efter att han fjol fick..

 • Sverige skrällde i Bosnien

  Sveriges herrlandslag stod för en mycket gedigen insats i VM-kvalet när man under lördagen på bortaplan besegrade gruppfavoriten Bosnien med hela 88-72. Det var inte många som trodde att..

 • Svensk hemvändare till Umeå: ”Kan vara en joker”

  Umeå BSKT håller Silly Season-ångan uppe och presenterar idag en svensk try-out-spelare inför klubbens fjärde säsong i Basketligan herr. 27-årige Christopher ”Chris” Singhateh är ursprungligen från Gävle men har..

 • UPPKAST: Sverige slår ur underläge mot Bosnien

  Ikväll ställs Sverige mot ett Bosnien som efter två raka hemmasegrar är fulla av självförtroende. Sverige å andra sidan har två raka bortaförluster i bagaget. Här är senaste nytt!..